Klip og Trim – Hvalpe

Klip og trim af din hvalp

Håndtering af hvalpen

Det er en rigtig god idé at lære sin hvalp, at blive håndteret i en tidlig alder. Hvalpen skal lære, at man må røre ved dens pels og over alt på kroppen.
Tag din hunds poter i hånden og rør mellem tæer og trædepuder. Løft i øret og kig ind i øret. Åben munden på hunden og rør ved tænderne.
Ved at gøre disse ting, lærer du din hund, at det er helt i orden, at blive rørt disse steder på kroppen og du er med til at gøre klipningen/trimningen nemmere for din hund.

Trimmehvalpepakke – Hvor gammel er din hvalp?
Er din cocker spaniel hvalp under 5 måneder gammel, kan du købe en trimmehvalpepakke for 400 kr.
Trimmehvalpepakken indeholder blandt andet negleklip og socialisering på bordet.

hvalp klip hundefrisør
Cocker spaniel hvalp – Før og efter

Klip og trim starter når hvalpen er 4 måneder gammel

cocker hvalp trim
Fire mdr. gammel cocker spaniel hvalp

Trimning starter i hvalpealderen
En cocker spaniel skal trimmes allerede som hvalp. Ring derfor gerne til mig, lige når du har fået din cocker spaniel og bestil en tid til den første klip og trim i god tid.

Hvorfor så tidligt?
Din hvalp skal komme til trimning, for at blive socialiseret og stifte bekendtskab med pelspleje. Den skal opleve, hvordan det er at stå på et bord og lære lydene her at kende. En cocker spaniel skal trimmes resten af livet, så er ved at starte trimningen som hvalp, hjælper du din hund til at vende sig til oplevelsen.
Vi tager os kærligt af den og gør trimmesituationen til en god oplevelse for din hund.

Det første besøg

Cocker hvalp trim amager klipning klip

Hvad skal der ske?
Ved det første besøg, får din hund klippet negle, klippet poter, trimmet på halsen, hovedet, pelsen på halen, ørerne og bagdelen.
Jeg er meget mere end bare en hundefrisør – jeg kigger på din hund og rådgiver og vejleder omkring din hunds ernæringstilstand og udvikling.

Ring på tlf. 21649268 for at bestille en tid til din hvalp


Flere billeder af fine hvalpe