Det kan jeg tilbyde

Jeg trimmer din cocker spaniel, så du får en smuk hund i hverdagen, som er nem at holde

Jeg trimmer både hvalpe og voksne cocker spaniels

Inden du kommer til trimning

Inden du kommer til trimning hos mig, anbefaler jeg at hunden bliver vasket (helst dagen inden) og at pelsen er redt i gennem.

Udover klipning og trim, kan jeg tibyde at:

Jeg går hele din hund i gennem, fra snudetip til halespids, og undersøger dens almene sundhed.

Før og efter tandrens

Frisure efter årstiderne

cocker spaniel klip trim
Før og efter klip og trim

Klip og Trim med hensyn
Årstiderne skifter og derfor tager jeg hensyn til at hunden kan have brug for en anden slags trimning, om sommeren når det er varmt, end om vinteren, når det er koldt. Afhængigt af din hunds pels, kan der tages stilling til om hvordan hunden skal klippes og trimmes, på det pågældende tidspunkt på året. Så man kan få en luftig sommerklip, når vejret er lunt, eller en varmere vinterklip, når kulden bider.

Hvalpe- og Hundetræning

Trænger du og din hund til træning?
Vi tilbyder hundetræning til dig og din hund.
Har du en lille eller mellemstor hund, kan vi tilbyde dig at komme til hvalpe- eller hundetræning på Amager i weekenden.